Tarieven & online agenda

Aroma Massage

Privé Yoga Les

Privé Dans-Meditatie

Een Aroma massage is een ontspannende massage met etherische oliën. De etherische oliën hebben heel wat helende effecten, eerst gaat de geur van de oliën positief uitwerken op je geest en je huid gaat de werkzame stoffen opnemen. Dat vermindert stress, pijn en de geur zal positief je stemming beïnvloeden.

Voor de massage maakt Cynthia een massage olie die speciaal voor jou is, die je op dat moment met haar samenstelt. Zodat de oliën jouw lichaam en geest weer in balans zullen brengen.

Vooral bij stress en vermoeidheidsklachten zal een aroma massage je goed kunnen opfrissen.

Bij Allround Zen Therapy ligt de focus op volledige persoonlijke online privé-lessen. Wat vind jij belangrijk en waar wil jij aan werken? Wat zijn jouw uitdagingen? Wil je meer verdiepen in yoga? 

Soms bij groepslessen kunnen we ons verloren voelen, er is niet genoeg uitdaging of juist te veel en misschien wil je yoga beter gaan begrijpen. Onzeker zijn tijdens je me-time yoga moment willen we juist niet ervaren. 

Met persoonlijke lessen volledig naar jouw behoeftes gaan we sneller vooruitgang boeken en hoef je al geen zorgen te maken over hoe en wat met de groep. Het gaat om jou, jij staat op nummer één. 

Dans-Meditatie is een combinatie van yoga en vrij dansen. Verschillende ademhaling- en meditatie technieken laten ons lichaam spreken.

Onze gedachten zijn altijd druk bezig met de volgende stappen, terwijl ons lichaam altijd maar volgt. Ons lichaam is nochtans vol met emoties en een eigen wil, bij dans-meditatie draaien we het dus even om.

We luisteren naar ons lichaam en laten het spreken terwijl we onze gedachten even stil leggen.

Adres
Tervuursesteenweg 294 1981 Hofstade, België